Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

VELUX

VELUX gardiner

VELUX gardiner fullender ditt overlysvindu og gjør det enkelt for deg å regulere lyset og varmen – hele dagen, hele året. Du kan holde varmen og insektene ute på varme sommerdager, mørklegge soveværelset om natten eller i stuen, når dere skal se en god film. Du kan få energigardiner, som mørklegger og isolerer på samme tid. Vi har VELUX gardiner, som passer nettopp til ditt hjem og din stil.

Se de mange muligheter med VELUX gardiner, som du kan kjøpe i vår online-shop. God fornøyelse!

VELUX blendingsgardiner
VELUX Energigardin - kombiner og spar
VELUX trinnløs rullegardiner
VELUX rullegardiner med holdekroker
VELUX energigardin
VELUX plissegardin
VELUX persienne
VELUX screen - markise
VELUX innsektnett
VELUX tilbehør


VELUX solskjerming

Hvilke VELUX gardiner skal du velge? Har du bruk for mørklegging eller vil du bare dempe sollyset ? Her kan du hurtigt danne deg et overblikk over VELUX gardiner og bli inspirert.
 

VELUX blendingsgardiner

VELUX blendingsgardiner er perfekt til barne- og soveværelser. De holder alt lys ute, når dere har bruk for en middagslur, en god natts søvn i de lyse sommernetter – eller hvis du vil skape kinostemning i stua. En særlig aluminiumsbelegning på baksiden af blendingsgardinen sikrer deg et godt inneklima ved både å reflektere sommervarmen og vinterkulda. VELUX blendingsgardiner forbedrer vinduets isoleringsevne med opp til 33%. 

Du kan velge imellem 40 farver, hvor selv den hvite gardinen er 100% lystett. Du kan eventuelt kombinere blendingsgardinen ved fx en plisségardin og få enda flere muligheter for å matche din stil. Monteringen behøver du slett ikke å bekymre deg for. Den er gjort på få minutter.

VELUX rullegardiner

VELUX rullegardiner demper lyset i din bolig. VELUX rullegardiner er en klassisk løsning, som skjermer for solen og samtidig slipper et naturlig lys inn.

VELUX gardiner fås i mange farver, så du kan finne din match, uansett om du kan like det minimalistiske eller romantiske. Rullegardinerne sitter i et skinnesystem uten friksjon og de kan enkelt monteres på få minutter. Når dine nye rullgardiner først er kommet på plass, forbedrer de vinduets isoleringsevne med opp til 27%.

VELUX plissegardiner

VELUX plissegardiner gir et bløtt lys. Gardinen er “flyvende” og kan plasseres hvor som helst i vinduet. Velg fx en gardin med enkelt plisséduk, som forbedrer vinduets isoleringsevne med opp til 18%. Alternativt kan du velge en energigardin, som med sin dobbelte plisséduk forbedrer vinduets isoleringsevne med opp til hele 34%.
 

VELUX persienner

Med VELUX persienner kan du regulere lyset i bestemte retninger. VELUX persienner er for mange en meget praktisk og enkel løsning. Den elegante gripelisten benyttes til at trekke gardinen opp og ned, samtidig som en genial skyver justerer lamellenes vinkel. Det friksjonsløse skinnesystemet holder persiennen på plass, og alt i alt forbedres vinduets isoleringsevne med opp til 27%. VELUX persienner har et stilrent utseende uten synlige huller i lamellene.

VELUX screen

VELUX screen fanger solen. En VELUX screen er meget effektiv, da den blokerer 90% av solens stråler, før de treffer ruten. Nettduken er transparent, så du er sikret fritt utsyn, selvom markisen er nede. Kort fortalt beskytter en markise fra VELUX effektivt mot varmen uten å mørklegge. VELUX screen monteres innenfra på kun 10 minutter, og vinduet bevarer naturligvis sin alminnelige funksjonsdygtighet.
 

VELUX innsektnett

Et VELUX innsektnett betjenes manuelt og passer til alle VELUX vinduer. Kombiner innsektnettet med både rulleskodder og gardiner. Du får 100% tett montering, som sperrer veien effektivt for selv de minste innsekter. Det elegante magasinet skjuler innsektnettet , når det ikke er i bruk. Den sterke netduken er i transparent materiale, som er enkel å rengjøre med ei fuktig fille. Du kan glede deg til en enkel betjening ved hjelp av det friksjonsløse skinnesystemet.