Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Trepersienner

Trepersienner

Det er veldig praktisk å kunne skjerme av for omverdenen, og da spesielt om sommeren. Skjerme av mot for eksempel solen og nysgjerrige blikk fra forbipasserende eller naboer, og skape et koselig privatrom i hjemmet. Trepersienner er en veldig god løsning for å kunne variere dagslyset i rommet og få en hjemmekoselig og privat atmosfære.

 Hos Jemtex får du mange kombinasjons- og valgmuligheter blant trepersienner! Du kan velge mellom 2 forskjellige lamellbredder (som måler enten 27 eller 50 mm), 6 ulike naturmaterialer og lamellfarger og i tillegg 39 forskjellige størrelser i alt. Jemtex sine trepersienner er laget i den høyeste kvalitet, derfor tilbyr vi deg 5 års garanti!

Du kan raskt og enkelt bestille dine nye trepersienner på nettet, og så leverer vi de til deg i løpet av 7 virkedager.

Trepersienner
Trepersienner etter mål

Skap en rustikk atmosfære i hjemmet

Med trepersienner har du mulighet til å nyte naturens skjønnhet og varme innendørs. Persiennene tilfører en rustikk og elegant atmosfære, som skaper en hjemmekoselig stemning i ditt hjem.

Trepersienner fra Jemtex består av de beste kvalitetsmaterialer. Og med 6 forskjellige materialer og farger, i tillegg til ulike lamellbredder, er det stor mulighet for å finne en kombinasjon og løsning som passer til akkurat ditt hjem. Du kan sette sammen farger og materialer til en kombinasjon som passer perfekt til ditt behov og dine ønsker.

 

Uendelige kombinasjons- og designløsninger

Hos Jemtex har du mulighet til å sette sammen og tilpasse dine trepersienner etter egne behov og ønsker for skjerming. Lek deg med fargenyanser og materialer, og design selv en eksklusiv kombinasjon og løsning som uttrykker din helt personlige smak og stil. Som et eksempel, så kan du velge stigesnor eller stigebånd som enten matcher eller står i kontrast til fargen på lamellene. Det kan gi trepersiennene ulike uttrykk, som signaliserer individualitet og personlighet. På den måten kan du tilføre en helt unik stemning til ditt hjem.

 

Trepersienner i standardmål eller etter målbestilling

Jemtex tilpasser trepersienner etter dine målbestillinger, slik at de passer perfekt til alle typer vinduer, uansett fasong og størrelse.

For å sikre at du kjøper den helt rette farge- og materialkombinasjonen til ditt hjem, så kan du bestille en gratis vareprøve på dine ønskede trepersienner slik at du kan prøve de ut i ditt hjem. På den måten blir du 100 % sikker på at du tar riktig valg når det gjelder materiale og fargekombinasjon. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, og har noen spørsmål angående ditt kjøp og din bestilling av trepersienner, så er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.