Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner er en flott og funksjonell gardinløsning for å skjerme for solstråler i hjemmet ditt. Jemtex sitt store utvalg av materialer, farger og mønster skaper mange kombinasjoner, som gir muligheter for spennende og personlig innredning.

Hos oss kan du få rullegardiner som passer de fleste vinduer, i mange ulike størrelser og former. Vi kombinerer god håndverkskvalitet med utallige designkombinasjoner, og skreddersyr rullegardiner etter mål som passer perfekt til dine vinduer.

Få en gratis fargeprøve før du bestemmer deg for fargevalg. Det sikrer at du ender opp med den rette fargekombinasjonen for ditt hjem. Våre rullegardiner er produsert etter den høyeste standard og vi gir deg derfor 5 års garanti. Klikk deg inn på kategoriene nedenfor og les mer om dine valgmuligheter.

Rullegardiner med kjedetrekk
Rullegardiner med fjær - Blendingsgardin med fjær
Tilbehør til rullegardiner

Rullegardiner med muligheter

Ønsker du å tilføre ditt hjem en frisk farge, eller dempede nyanser, solskjerming eller mørkelegging? Uansett så har vi designløsningen for deg. Ditt hjem kan bli et utsøkt fargeparadis med våre rullegardiner. Det store utvalget av rullegardiner dekker et utall av nyanser, mønstre og strukturer, som kan settes sammen i mange kombinasjoner og være med å skape et personlig uttrykk i ditt hjem. Du kan for eksempel velge gjennomsiktige screen rullegardiner som filtrerer lyset og skjermer for direkte sollys, og på den måten beskytte kunst, møbler og innredning for solen, mens du bevarer utsikt og dagslys.

 

Duo Rollers og Facettgardin

Duo rollers er en rullegardin som består av to lag stoff, laget av vannrette gjennomsiktige og ikke gjennomsiktige striper. Gardinen har dermed den funksjonen at du kan bevege de to stripene i forhold til hverandre og selv bestemme lysets innfallsvinkel i ditt hjem.

 Facette gardin er et annet alternativ laget for deg som gjerne vil ha en personlig og unik look, samtidig som du kan regulere lysinnfallet. Gardinen kombinerer funksjon med personlig stil og eleganse, og finnes i mange ulike mørke og lyse fargenyanser.

 

Gode råd til oppmåling

Når du måler opp til dine nye gardiner, er det viktig at du som minimum tar to mål av bredden og to mål av høyden. Sørg alltid for å utføre dine målinger i toppen og bunnen av vinduet, og angi mål fra beslag til beslag på det smaleste i bredden og det høyeste i høyden. Da sikrer du at rullegardinen kan være i vinduet samt dekker hele vinduet i høyden.

Velg fritt mellom kjedetrekk eller den mer tradisjonelle betjeningen med fjæring. Jemtex sine rullegardiner med kjedetrekk leveres med kjedestoppere, som forhindrer rullegardinen fra å rulle av røret.

Husk å alltid lese oppmålings- og monteringsanvisningen til rullegardiner.

Verdt å vurdere før kjøp av nye gardiner
- Hvilken stemning ønsker du å skape i rommet?
- Er det nødvendig å stenge lyset helt ute?
- Ønsker du utsyn og skjerming samtidig?
- Ønsker du å skjerme for innsyn fra gata?

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre rullegardiner er du alltid velkommen til å kontakte oss pr telefon eller e-mail.