Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Plafond plissegardin

Plafond plissegardiner

Plissegardinen som er velegnet til skråvinduer eller til vannrette vinduer i f.eks. utestuas tak eller i en lyskuppel. Plissegardinen betjenes via grepet på profilen i bunnen, altså uten snorer.
Hvis plissegardinen monteres så høyt, at den ikke kan nåes vil den være mulig å betjene med en betjeningsstang, som du finner under tilbehør.

Paris plissegardiner - Ensfarget stoff
Optic Metal plissegardiner - Transparent
Omega plissegardiner - lystett
Duette plissegardiner - Dobbelt lag stoff
Duette plissegardin - Mørklegging

Hvad er forskjellen på de forskjellige stoff-kvaliteter ?

Paris - Optic Metal - Omega mørklegging:
 Enkeltlags stoff er det mest brukte og det vi kjenner som en alm. plisségardin. (Paris - Optic Metal - Omega mørklegging)
I enkeltlags stoff vil det være snorhuller, som er synlige.

Duette:
En luksuriøs plisségardin som kan leveres i en ensfarvet serie med 14 farver.
Som navnet DUETTE antyder, består hver plisségardin i kolleksjonen av to lags vev, som sammen danner en luftlomme. Inne i gardinen oppstår således en luftcelle, som gir gardinen en god isolerende effekt.

Nedrullede DUETTE plissegardiner vil en kald vinterkveld holde på varmen til glede for både energi-regning og miljø, mens de om sommeren sikrer en behagelig temperatur i boligen. I det dobbelte lags stoff vil det IKKE være synlige snorhuller.

Duette mørklegging:
Unik mørkleggingsplisségardin for den kvalitetsbevisste. DUETTE mørkleggingsplisségardin er en dobbelt plisségardin med skjulte snorer, så intet lys kommer inn gennom snor-gjennomføringene.

Plisségardinen er bekledd med aluminiums innersider (skjult) som gir ekstra stor isoleringsevne mod kulde og varme.