Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Flyvende plissegardin med betjeningssnor

Flyvende plissegardiner med betjeningssnor

Den flyvende plisségardinen også kalt "Up & Down" plisségardin fås nå med betjeningssnorer, sånn at den er lettere å betjene foran f.eks. kjøkkenbenken eller andre steder hvor man ønsker denne fantastiske gardinen, men hvor det er vanskelig å nå helt opp i toppen.

Bemerk: Vi tilbyr flyvende plissegardiner med betjeningssnor opp til 300 cm. i bredden. (Duette stoff) (markedets bredeste)

Paris plissegardiner - Ensfarget stoff
Optic Metal plissegardiner - Transparent
Omega plissegardiner - lystett
Duette plissegardiner - Dobbelt lag stoff
Duette plissegardin - Mørklegging

Hvad er forskjellen på de forskjellige stoff-kvaliteter ?

Paris - Optic Metal - Omega mørklegging:
 Enkeltlags stoff er det mest brukte og det vi kjenner som en alm. plisségardin. (Paris - Optic Metal - Omega mørklegging)
I enkeltlags stoff vil det være snorhuller, som er synlige.

Duette:
En luksuriøs plisségardin som kan leveres i en ensfarvet serie med 14 farver.
Som navnet DUETTE antyder, består hver plisségardin i kolleksjonen av to lags vev, som sammen danner en luftlomme. Inne i gardinen oppstår således en luftcelle, som gir gardinen en god isolerende effekt.

Nedrullede DUETTE plissegardiner vil en kald vinterkveld holde på varmen til glede for både energi-regning og miljø, mens de om sommeren sikrer en behagelig temperatur i boligen. I det dobbelte lags stoff vil det IKKE være synlige snorhuller.

Duette mørklegging:
Unik mørkleggingsplisségardin for den kvalitetsbevisste. DUETTE mørkleggingsplisségardin er en dobbelt plisségardin med skjulte snorer, så intet lys kommer inn gennom snor-gjennomføringene.

Plisségardinen er bekledd med aluminiums innersider (skjult) som gir ekstra stor isoleringsevne mod kulde og varme.