Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Plissegardiner

Plissegardiner

Gi ditt hjem en moderne og unik look med nye plissegardiner! Jemtex tilbyr et kjempe utvalg av plissegardiner i mange ulike modeller – og i mer enn 100 fargenyanser. Uansett om dine vinduer er skrå, vanlige, trekantete eller runde, kan du skape ditt helt personlige uttrykk som gir nytt liv til din bolig!

Velg fritt mellom de mange moderne og funksjonelle plissegardinene som kan tilpasses nesten enhver form og fasong.

Trenger ditt hjem fornyelse? La deg inspirere av vårt store utvalg og bestill dine nye plissegardiner allerede i dag!

Plissegardiner med betjeningssnor
Flyvende plissegardin - Up&down
Flyvende plissegardiner med betjeningssnor - up&down
Cordless plissegardiner - helt uten snorer
Plafond plissegardiner - utenstuens takvindu
Tilbehør til plissegardiner

Velg riktig plissegardin

Utvalget av plissegardiner er stort, og det finnes mange ulike typer og størrelser. Før du bestiller dine plissegardiner bør du overveie hvilken type som best mulig dekker ditt behov for solskjerming og passer til dine vinduer. Dersom du har vinduer som er vanskelige å nå, kan det være en fordel å velge plissegardiner med vanlig betjeningssnor. Denne typen er ikke bare den rimeligste, men også særdeles enkel å bruke.

Hos Jemtex kan du velge enten den klassiske plissegardinen eller en flygende plissegardin. Fordelen med å velge en flygende plissegardin er at du kan fritt plassere den i vinduet, slik at den passer for deg og ditt behov for solskjerming.

Den flygende plissegardinen leveres med eller uten betjeningssnor, men velger du å ikke installere betjeningssnor, er det viktig at du kan nå hele vinduet. Det er mulig å få flygende plissegardin helt opp til 150 cm i bredden.

Har du enten skrå eller vannrette takvinduer bør du velge våre Plafond plissegardiner. Gardinene kan strekkes ut med en wire som sikrer at de ikke bøyes på midten. Plafond plissegardin betjenes ofte med en betjeningsstang.

Stoffutvalg og kvalitet

Våre kolleksjoner dekker mange forskjellige stoffer og kvaliteter – alt fra gjennomsiktig og, semi-gjennomsiktig til tett og mørkeleggende. Uansett behov eller ønsker, så har Jemtex løsningen for deg.

Du kan velge mellom forskjellig gardin stoff kledd med eller uten reflekterende belegg på baksiden. Velger du gardinstoff med beskyttende belegg, får du en plissegardin som reflekterer solens varme, og på den måten forbedrer inneklimaet i din bolig samtidig som du unngår bleking av stuens møbler og tepper. Ny metode og teknologi gjør at det reflekterende belegget er meget tynt og nesten helt usynlig. Dermed unngår du at dine gardiner får en grå undertone og du ser den samme fargen utenfra som innenfra.

Jemtex sine plissegardiner er i den beste kvalitet og derfor får du 5 års garanti!

Parkeringshøyde

I skjemaet under kan du se, hvor mye din plissegardin kommer til å fylle i vinduet, når den er trukket helt opp.

Parkeringshøjde for plissegardiner

Husk alltid å lese opmålings- og monteringsveiledningen til dine nye plissegardiner.