Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Persienner

Persienner

Vi kjenner alle følelsen av å ha vondt for å se enten tv- eller dataskjermen når solen skinner rett inn. Persienner er en lett, effektiv og fleksibel måte for deg å kontrollere lyset i hjemmet slik at du slipper å bli forstyrret av solen.

Hos Jemtex finner du funksjonelle persienner i den beste kvalitet. Vårt utvalg dekker mange ulike farger, materiale og størrelser. Du kan bl.a. velge mellom aluminiums-, tre- eller panelpersienner i standardmål eller i spesialmål, så er du sikret at de passer til nettopp dine vinduer. Merk at vi gir 5 års garanti som sikrer deg den beste kvaliteten!

Klikk deg videre i vårt store utvalg og utforsk de mange persiennene i all verdens farger, mønster og strukturer. Sett sammen den løsningen som passer ditt behov og dine ønsker. Lett og greit: Bestill dine ønskede persienner online, og vi leverer de raskt til deg.

16mm persienner
25mm persienner
25mm Blendingspersienne
35mm Aluminiumspersienner
50mm Persienner
Tilbehør til persienner

Persienner i mange kombinasjoner

Du kan skape et helt unikt og individuelt inntrykk som signaliserer stil og enkle linjer med nye persienner. Persienner er lette å bruke og er spesielt populære for å skjerme mot solen. De egner seg både til nye og gamle hus, da det finnes et vell av stilarter.

Jemtex tilbyr deg en verden av spesielle designmuligheter til ditt hjem. Velg mellom mange forskjellige farger, former og modeller, f.eks. vannrette eller loddrette lameller og brede eller smale stigebånd, der fargevalget enten er diskret eller i kontrast. Utvalget gir deg mange kombinasjonsmuligheter til å skape et personlig og unikt uttrykk.

Persienner er en fleksibel løsning som leveres i spesielle målbestillinger til både store og små vinduer, samt trekantete og skrå utgaver. Persienner har mange ulike egenskaper avhengig av form og modell. Derfor er det vesentlig at du tenker nøye gjennom hva dine ønsker er, slik at du velger de rette persiennene til din bolig.

Parkeringshøyde for 25 mm aluminiums persienner

Nedenfor kan du se hvor mye en persienne fyller av vinduet når den er trukket helt opp.

 

Opptrukket fyller persiennen ca: (25 mm alu. Persienne)

     

Høyde i cm:

60

80

100

120

140

160

180

200

220

240

260

280

300

Fyller i cm:

7

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

11,5

12,0

12,5

13,0


Rask levering og montering

Jemtex leverer persienner med sterk snor, som gjør opp og nedkjøring av persiennen lett å håndtere. Velger du persienner i aluminium er det valgfritt på hvilken siden du vil montere dreiestangen og betjeningssnoren. Det er mulig å plassere de på samme side. Alle persienner leveres med skruer og beslag til vegg eller tak – klare til å settes opp. Husk å alltid lese oppmålings- og monteringsanvisningen til dine nye persienner, så du er godt forberedt ved kjøp av nye persienner.

 

Rengjøring og vedlikehold av persienner

Jemtex sine persienner er vedlikeholdsfrie, så du slipper å etterbehandle og smøre de. De rengjør de enkelt ved å føre en fuktig klut eller en persiennebørste over lamellene.