Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Lamellgardiner

Lamellgardiner

Med sine stilfulle loddrette linjer skaper lamellgardiner balanse i boligen din og utstråler en unik og skulpturell look. Lamellgardiner kombinerer funksjonell solskjerming med utsmykking, og gardinene er spesielt velegnet til store vinduspartier eller som romdeler.

Hos Jemtex kan du kjøpe lamellgardiner som passer dine behov, uansett om du ønsker delvis eller total mørkelegging. Vårt store utvalg av lamellgardiner tilbyr mange ulike typer materiale og en mengde farger å velge mellom. På den måten har du mulighet til selv å sette sammen din personlige og unike løsning som passer best til nettopp dine ønsker.

Med lamellgardiner skjermer du enkelt for solen ved kun å dreie lamellene enten til høyre eller venstre. Gardinene skjermer ikke kun for solen, men er også meget effektive for å begrense innsyn utenfra.

Du kan velge mellom 3 ulike lamellbredder og mer enn 100 forskjellige farger. Ønsker du lamellgardiner produsert i den beste kvalitet kan du lese mer om våre kolleksjoner og variasjonsmuligheter nedenfor.

Vi gir deg 5 års garanti på alle våre lamellgardiner!

lamellgardin - Uni
Lamellgardin - Vaskbar
Lamellgardin - lystett
89 mm lamellgardin - Reflex
Lyddempende lamellgardiner
Tilbehør til lamellgardiner
 

Jemtex tilpasser lamellgardiner til dine vinduer

Dersom standardmålene ikke passer til dine vinduer, så kan Jemtex hjelpe til med det! Uansett om dine vinduer er trekantet, firkantet eller skrå, kan du får tilpasset dine nye lamellgardiner slik at de passer perfekt til vinduene i ditt hjem.


Fakta om våre lamellgardiner:

Skrå lamellgardiner

Har du vinduer som går opp til mønet? Da står vi til rådighet og hjelper til med tilpasning og tilskjæring av skrå lamellgardiner.

Vi trenger kun de nøyaktige målene hele veien rundt ditt vindu, og så leverer vi ferdige lamellgardiner spesialtilpasset dine vinduer.

 

Betjening – manuell eller med motor

Våre lamellgardiner har sterke snorer for å trekke gardinen til siden og en snor til å snu lamellene med. Du bestemmer selv hvor snorene skal monteres.

Vi leverer våre lamellgardiner med manuell betjening som standardløsning, men du har muligheten til å velge en batterimotor eller elektrisk motor med fjernbetjening. Lamellgardinene lukker med 160 grader, som gir deg den tetteste lukkingen mulig. Lamellgardiner med motor kan betjenes fra din smarttelefon eller nettbrett.

 

Lamellgardiner med vinduspusseknapp

Du kan velge å montere en vinduspusseknapp på dine nye lamellgardiner. Den gjør at du kan skyve lamellene vekk fra den siden de er parkert i, som igjen gjør det mye lettere å rengjøre karmer og vinduer.
 

Enkel montering

Hos Jemtex velger du fritt mellom lamellgardiner med enten tak- eller veggbeslag. Når du skal montere dine lamellgardiner skal du kun montere beslagene i taket eller i veggen. Deretter skal lameller, bunnvekt og bunnkjede bare klikkes på. Så er monteringen ferdig! Husk altid å lese oppmålings- og monteringsveiledningen som følger med dine nye lamellgardiner.

 

Vedlikehold og rengjøring

Når du kjøper lamellgardiner hos Jemtex, får du alltid lamellgardiner som er vedlikeholdsfrie. Det betyr at du ikke trenger å tenke på etterbehandling eller smøring. Flesteparten av våre lamellgardiner kan vaskes i maskin ved 30°. Hvis det er mulig, er det markert på gardinene med ”vaskbar”. De øvrige lamellgardinene kan rengjøres med en fuktig klut. Unngå til enhver tid å bruke løsemidler. 

 

Parkeringsbredde

Jemtex leverer den minste parkeringsbredden. Avstanden fra toppen av boksen til overkanten av lamellen er kun 3,7 cm.

Her kan du se hvor mye av vinduet din lamellgardin vil fylle, når den er kjørt til siden.

Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål du vil ha svar på. Vi hjelper gjerne til med råd og veiledning.