Kundeservice tlf.: +45 40 45 91 99 (10.00-16.00)

Go´ på gardiner & solbeskyttelse

Blendingsgardiner

Blendingsgardiner – utvalget er stort

Har du behov for å stenge lyset ute, kan du bruke blendingsgardiner. Lyset dempes eller avskjermes helt – alt etter hvilken modell, du velger. Blendingssgardiner er opplagte til soveværelset og barneværelset, så du kan skjerme for lyset og sikre en god søvn. Det er for mange blitt populært å ha blendingsgardiner i stua, da avskjermingen sikrer deg en riktig god filmopplevelse. Med blendingsgardiner kan du dessuten sitte ved computeren (pcèn) uten å bli sjenert av skarpt sollys. 

Blendingsgardiner findes i dag i utallige variasjoner, så du ikke behøver å gå på kompromiss med hverken stil eller innretning. Nedenunder finner du våre forskjellige kategorier, hvor du kan la deg inspirere til bestilling av nye blendingsgardiner. God fornøyelse!

Rullgardin - Blendingsgardin / Mørkleggingsgardin
Plissegardin - Blendingsgardin
Lamellgardin - Mørkleggingsgardin / Blendingsgardin
Persienne - Mørklegger
VELUX blendingsgardin
FAKRO blendingsgardin
 

Blendingsgardiner til alle vinduer

Blendingsgardiner kan leveres til nesten alle vinduer med eller uten sidelister, og de er blitt veldig populære til overlysvinduer. Gardinene gir et bedre inneklima, da de minsker varmetap og samtidig reduserer varmen fra sola, så rommet ikke blir alt for varmt.

Vi leverer alle våre blendingsgardiner med beslag og skruer, så de er klar til å settes opp.
 

Plissegardiner med mørklegging

Plissegardinene er en elegant løsning til ditt vindu – selv med mørklegging. Ønsker du plisségardiner til mørklegging, kan du velge mellom 2 forskjellige stofftyper: Vi tilbyr den alminnelige plissegardinen, Omega, der stoffet er med enkelt lags stoff og typen Duette med dobbelt lags stoff. Fordelen ved  dobbelt lags stoff er, at den ikke har synlige huller i stoffet til snorene, hvor det kan komme litt lys igjennom.

Du kan få mørkleggingsplissegardiner med og uten betjeningssnor eller som flyvende plisségardin (også kalt up&down).
 

Lamellgardiner med mørklegging

Lamellgardiner med mørklegging er en riktig god løsning til både soveværelser og stuer. Selve stoffet er 100% lystett. Derimot vil overlappingen mellom lamellene gi litt lysinnfall, så lokalet ikke er totalt mørklagt. Har du et ønske om en total mørklegging i for eksempel soveværelset, er lamellgardiner derfor ikke det riktige valget.

Flere og flere velger mørkleggingslameller til stua. Det sikrer en god opplevelse foran fjernsynet og gir samtidig mulighet for et fint lysinnfall, når lamellene vendes eller trekkes fra.

Persienner med mørklegging

Mørkleggingspersienner stenger mye av lyset ute og forhindrer at man kan se inn fra gaten. Våre persienner er laget i den kraftige 0,22 mm lamell, så du unngår uheldige knekk og folder på dine persienner. Vi kan levere mørkleggingspersienner på nøyaktige mål og i mange forskjellige flotte farver.
 

VELUX & FAKRO blendingsgardiner

Har du tak- eller overlysvinduer? Vi tilbyr over 8.000 forskjellige blendingsgardiner VELUX & FAKRO. Med så mange muligheter kan du være sikker på å finne en ideel løsning til ditt hjem.

VELUX blendingsgardiner er et godt valg til sove- og barneværelser. Gardinene mørklegger rommet 100% og holder varmen ute med opp til 21%, så dere kan få en god natts søvn. I stua bidrar mørklegging også til den rette kinostemning foran fjernsynet.

VELUX blendingsgardiner bidrar til dit inneklima, da de som nevnt hjelper med å holde varmen ute. Du kan kombinere gardinen med et innsektsnett, så du slipper for mygg og hveps innendørs . Ønsker du et behagelig, skjermet lysinnfall om dagen, kan du velge en kombiplissegardin og på den måten kombinere mørklegging med plissegardinen i en elegant løsning.